Yeni Dünya Vakfı İş Adamları Konseyi (İŞAK), 8. toplantısını 02 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirdi. Yemeğin ev sahipliğini vakfımızın kurucularından İş Adamı Sn. Kadir Bülbül yaptı.
İş Adamları Konseyi Toplantısı öncesinde, hasbihal ve yemek faslı yapıldı. Akabinde de iş adamları kendilerini tanıttı.
Programın açılış konuşmasını Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Sn. Mahmut Göksu; vakfımızın amaçlarını ve hizmetlerini iş adamlarına belirterek yaptı. Ayrıca yeni vakıf temsilcilikleri için de girişimlerinin devam ettiğini vurgulayan Sn. Göksu; vakfımızın daha geniş kitlelere ulaştığını, bu kitlenin de sürekli büyüyeceğini de ifade etti. Devamında da İŞAK Başkanı seçilen Sn. Ahmet Kızılöz’ü tebrik ederek, İŞAK Yönetimini ve İŞAK’ın misyonunu belirtmesi için sözü Ahmet Kızılöz’e verdi.
Konuşmasına İŞAK Yönetimini tanıtarak başlayan Sn. Kızılöz; konseyin hedeflerini ve yapacağı faaliyetleri kısaca konuklara belirtti. Yapılacak faaliyetlerin devam edeceğini ve sürekli bir araya geleceklerini dile getiren Sn. Kızılöz, konseyin önemine ve birliğine vurgu yaptı.
Güzel ve samimi bir havada gerçekleşen İŞAK toplantısının önemli konukları arasında yer alan İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürü Sayın Mürsel Sarı; vakıfın tanımı, önemi, tarihsel gelişimini ve günümüzdeki işlevlerini sunumu eşliğinde değerli konuklara anlattı ve vakıflarla ilgili soruları cevapladı.
İŞAK toplantısının son bölümünde ise İstanbul Baş Vaizi Mustafa Akgül Hoca, nev-i şahsına münhasır nüktedan ve akıcı üslubu ile ‘Zekat’ sunumunu gerçekleştirdi. Zekatı tüm detaylarıyla konuklara anlatan Akgül Hoca, ilerleyen bölümde zekatla ilgili önemli noktalara soru cevap şeklinde değinerek sohbetin samimi havasını idame ettirdi. İş adamları da sordukları sorularla bu samimi havaya katkıda bulundular.
Önemli konukları ve önemli gündem meseleleriyle yoğun ve samimi havada gerçekleşen İŞAK toplantısı, ikili görüşmeler ve aile fotoğraf çekimi ile son buldu.

İŞAK Yürütme Kurulu
Adı SoyadıGöreviFirması