HAYDİ GENÇLER KAMPA,
ANTALYA DUACI’YA…
Yeni Dünya Vakfı,  ara yıl tatili gençlik kampı, 11-15 Şubat tarihleri arasında, Antalya Duacı Kamp Tesislerinde gerçekleştirilecektir. Kamp sadece erkek öğrencilerimize yöneliktir.
Kamp başvuruları web sitemiz üzerinden yapılacak olup 30 Ocak Cumartesi günü son bulacaktır. Yayınlayacağımız “Muvafakatname’nin” indirilerek doldurulup ıslak imza ile kamp için size ulaşım sağlayacak olan Genel Merkez/ Şube veya Temsilcilik’e 1 Şubat Pazartesi gününe kadar teslim edilmesi gerekmektedir. İnternetten yapılan başvuruların geçerli olması için “Muvafakatname’nin” mutlaka bu tarihe kadar ilgili Yeni Dünya Vakfı adresine teslim edilmesi şarttır.
Kamp merkezi Antalya’ya 12 km uzaklıktadır. Kamp merkezinde 4 kişilik, 33 adet bungalov bulunmaktadır. İçinde banyo, tuvalet ve dolaplar bulunmaktadır. Ayrıca kampta voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini futbol, masa tenisi aktivelerinin yapılabileceği sahalar ile anfi tiyatro ve yapay tırmanış duvarı bulunmaktadır. Kamp kapasitesi 220 kişidir. Kampta, El sanatları, Tiyatro, Müzik, Halk Oyunları, Deniz Aktiviteleri, Spor Aktiviteleri, Geziler yapılmaktadır. Kampa katılacak gençler kişisel giysileri (şapka, eşofman, havlu, terlik,) ile temizlik malzemelerini beraberinde getireceklerdir.