X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.
Konferanslar >

Gücünün Farkına var

2
Baktığın dünyayı,görmek istediğin şekilde olması için üzerine düşen vazifeyi kendine misyon seç ve gücünün farkına var”diyen Münir ARIKAN YDV Kefken Kampına damgasını vurdu.

1

Yeni Dünya Vakfı geleneksel Kefken kampı bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleşti.Kampın ilk gününde açılış konuşmasını yapan YDV
Genel Başkanı Mahmut GÖKSU ”Eğitim sadece diploma değildir,sizler bu tür etkinliklerde yeni arkadaşlıklar,dostluklar kazanacaksınız.Böyle birliktelikler ortak hatıra oluşturur dedikten sonra,kürsiye davet ettiği düşünce koçu Münir ARIKAN;sıradışı bir sunumla kampt ki öğrencileri hem düşündürdü hemde eğlendirdi.
Kendi tecrübelerini,dünyada olup bitenleri mizahi bir dille öğrencilere aktaran ARIKAN,sunumunda ”Kariyer Planlama,İstemenin Esrarı,
İçinde ki Mucizeyi Keşfet”gibi ufuk açan konu başlıkları ile zenginleştirdiği sunumu dinliyenlerden tam not aldı.Konuşmasını ”silgi kullanmana izin verilmeden yapılan resimdir hayat ”bu sebeple her gününüzü dolu dolu geçirin ve durmadan çalışın çünkü Allah ”kişi çalışmanın hakkını elbette alacaktır”diyor.
Hiçbir emeğiniz zayi olmaz,sözleriyle sürdüren Münir ARIKAN son olarak geleceğin tek bir özelliği var o da ”sıradışı”olma tavsiyesini
verdi.
sunumun sonunda yenidunya vakfına düşen görevi hatırlatarak şu çarpıcı toployu öğrencilerle paylaştı
ABD Vakıflar Birliği (COF ) 1.700’den fazla üye
Üye Vakıfların mal Varlığı toplamı 307 milyar $
ABD ‘de yaklaşık 100bin vakıf var!
Bunların bagışları 300milyar$
AB de 110 bin vakıf