Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez İstişare kurulu yemeği 06 Aralık 2014 Cumartesi günü Saat 18:30 ‘da geniş bir katılımla gerçekleşti.Vakıf çalışmalarına bilgi birikim ve tecrübeleriyle katkı verecek  olan İstişare kurulu  25 kişiden oluşmaktadır.
Vakfın Burs ve mali durumu hakkında Genel Başkan yardımcısı Mustafa ÇOKYAŞAR toplantıya katılanları bilgilendirdi.Vakıf bursiyerlerinin maddi ve manevi sorunları ile daha yakından alâkadar olmak, sorunlarının çözümünde onlara rehberlik, abilik, ablalık etmek amacıyla oluşturulan “Biz Bir Aileyiz” projesinin tanıtımı Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Şenel KIZILCA Tarafından yapıldı.Zeytinburnu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen  toplantıda Yeni Dünya Vakfı İstişare Kurulu Üyelerine tanıtıldı. Toplantıya istişare ve yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve vakıf gönüllüleri katıldı.
Kürsüye gelen Vakıf Genel Başkanı Mahmut GÖKSU, konuşmasına tüm vakıf gönüllülerine teşekkür ederek başladı. “Vakıf hizmetleri el ister, emek ister ama her şeyden çok gönül ister, biz sizlerin gönlünüze talibiz” diyen GÖKSU, vakfın geçmişten bugüne sürdürdüğü hizmetleri anlattı. Vakfın vizyonundan bahsetti. İstişare kurulu üyeleri ise böyle bir gecede vakfın değerli yöneticileriyle birlikte  memnun olduklarını ifade ederek Vakıf hizmetlerinde kendilerine düşen her türlü destek ve yardımın vereceklerini ifade ettiler.

YEMEKTEN KARELER

Genel Başkanımız Misafirlere Hitap ediyor

255

Genel Başkanımız Sn.Mahmut GÖKSU ve Genel Başkan Yardımcımız Sn.Mustafa ÇOKYAŞAR Misafirlere Hoşgeldiniz dedi