Haberler >

Genel Başkan Mahmut Göksu'nun İstanbul'daki Ziyaretleri...

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, İstanbul’da önemli kurumlara ve STK’lara ziyaretler gerçekleştirdi.
Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu ve ekibini, Sultanahmet’te bulunan tarihî binalarında ziyaret eden Mahmut Göksu; kurumun özel tuğralı tablolarından hediye ederek Yeni Dünya Vakfı’nı onurlandıran Cömertoğlu ve uyumlu ekibine teşekkür etti.
Göksu, ekibiyle beraber; Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Başkan Yardımcısı Hakan Ceylan’ı makamlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Sultangazi’nin çehresini değiştiren Sayın Başkan ve ekibinin başarılarının devam etmesini dileyen Göksu, misafirperverlikleri ve samimiyetleri için de memnuniyetini dile getirdi.
Genel Başkanı ve Başkan Yardımcısı Mustafa Çokyaşar ile BESABB İş Platformunun misafiri olan Yeni Dünya Vakfı, iş adamlarıyla bir araya geldi ve fikir alışverişinde bulundu.
Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Göksu, ayrıca THY Eski Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’yu, yeni kurduğu Uluslararası Havacılık Danışmanlık Firmasında; 23. Dönem Mardin Milletvekili ve Vakfın Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Av. Cüneyt Yüksel’i, Mehmet Edip Yüksel Holding’deki çalışma ofisinde ziyaret etti.
İstanbul’daki yoğun programında son ziyaretini Yeni Dünya Vakfı İş Adamları Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Müslim Güzel’i Bahçeşehir’deki projesinde ziyaret eden Mahmut Göksu, Müslim Güzel ile görüşerek iyi dilekleriyle ziyaretini tamamladı.
11