GENÇLİK KOLLARI, DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından, birim başkanlarının katılımı ile Küçükçekmece erkek öğrenci yurdumuzda değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Yurt idareci ve öğrencileri ile birlikte yenilen yemeğin ardından toplantı salonuna geçen gençlik kolları birim başkanları, toplantıya dava adamı Hasan El-Benna’nın hayatından kısa bir bölüm okuyarak başladılar.
Her düzenledikleri toplantılarla faaliyet planlama ve değerlendirmesi yaptıklarını ifade eden YDV Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İlyas Yamak, “Vakfımız bünyesinde yürütülen gençlik  faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi, süreç denetiminin yapılması ile ekip içi koordinasyonun sağlanması amacıyla gençlik kolları yürütme ekibi ile  her ay düzenlediğimiz toplantıların Mart programını Küçükçekmece yurdumuzda gerçekleştirdik.
Birim başkanlarının aylık faaliyet raporu sunumlarını aldığımız toplantı sonunda ise gençlerdeki gönüllülük sorunlarına ilişkin pratikte karşılaşılan gözlemler ve çözüm önerileri konuştuk.
Gençliğe yönelik hizmet veren vakfımızın faaliyetlerinde gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar önemli etkisi oluyor. Bu anlamda bazı toplantılarımızı yurtlarımızda yaparak burada kalan kardeşlerimizin de vakfımız ile ilişkilerini pekiştirmiş oluyoruz” diye konuştu.
Toplantı sonunda yurt müdürü Emrah Sevinç ve personeline misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eden gençler, yurtta kalan öğrencilerle sohbet ettiler.
file2-34