Gençlik Ekibi >

GENÇLER, THY TEKNİK'E MİSAFİR OLDULAR

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Gençlik Kolları, geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. birimini gezdiler.
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yeni Dnüya Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Sağlam ile bir araya gelen gençler, bir süre sohbet ettikten sonra Teknik A.Ş.’yi gezmeye başladılar. Teknik A.Ş. Kurumsal İletişim Görevlisi Cemal Gökgöz, yaklaşık bir saat boyunca şirketin tanıtımı, işleyişi ve gelecek planlarıyla ilgili gençlere sunum yaptı. Ardından elektromekanik atölyesi ve mekanik atölyesini gezen gençler, baş teknisyenlerden atölyeler hakkında teknik bilgiler aldılar.
Daha sonra dar gövdeli uçakların bakımının yapıldığı hangara geçilerek, yetkili teknisyenlerden uçağın motorları, bakım periyotları ve yöntemleri ile sivil havacılık standartları hakkında da bilgi alan gençler, bakımdaki dar gövdeli bir uçağa girerek uçak gövdesi ve kokpit bölümünü de inceleme imkanı edindiler.
Teknik A.Ş. yemekhanesinde öğlen yemeği ikram edilen gençler, Cuma namazının ardından yaklaşık 4 saat süren geziyi sonlandırarak Teknik A.Ş.’den ayrıldılar.
1
3