Engelsiz Bir Dünya İçin Yeni Dünya Vakfı da Oradaydı…

Yeni Dünya Vakfı’nın da üyesi olduğu Engelsiz Dünya Platformu, 3. Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı 21 Aralık Pazartesi günü Bağcılar Engelliler Sarayı’nda gerçekleştirildi.

11 farklı STK’nın katıldığı programda Balkan Ülkeleri ve Azerbaycan ile işbirliğinin protokollerinin de dahil olduğu pek çok gündem maddesi görüşüldü. Sosyal medya ve iletişim faaliyetlerinin önemine vurgu yapılarak, platform kuruluşlarıyla koordinasyon üzerine fikir teatisinde bulunuldu. Engelsiz bir dünya için engelsiz projelerin de masaya yatırıldığı program dilek ve temenniler ile son buldu.

Platformda Yeni Dünya Vakfı’nı YDV Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çokyaşar ve Genel Merkez Koordinatörü Yunus Bostancı temsil etti.
wngwlsdf ooooo engelsiz engelsizz