BURS MÜLAKATLARI GÜN VE SAATLERİ BELLİ OLDU - Yeni Dünya Vakfı

BURS MÜLAKATLARI GÜN VE SAATLERİ BELLİ OLDU

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 22 Eylül 2016

Lütfen açıklamanın tamamını okuyun.
Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi tarafından (İstanbul’da) vakfımıza ilk defa burs başvurusunda bulunan öğrencilere yönelik genel merkez binamızda yapılacak olan burs mülakatlarının günü ve saati belli oldu. Vakfımıza ilk defa burs başvurusunda bulunan öğrenciler, ekte yer alan listeden isimlerini ve belirlenen mülakat günlerini görebilirler.
Geçmiş dönemlerde vakfımızdan burs almış olan ve 2016 – 2017 Eğitim Öğretim Yılı’nda yeniden burs başvurusunda bulunan öğrenciler için ilerleyen günlerde ayrı bir liste yayınlanacaktır.
İstanbul dışındaki il ve ilçe temsilciliklerimizin gerçekleştireceği mülakatlara katılma hakkı kazanan öğrencilerin listesi, mülakat gün ve saatleri de yine ayrıca duyurulacaktır.
(Listede isminizin ve okul bilgilerinizin karşısında yer alan gün ve saat aralığında vakfımızda bulunmanız gerekmektedir)
LİSTEYİ İNDİRuntitled-1