2322

Yeni Dünya Vakfı her geçen gün büyümeye; faaliyet alanını genişletmeye ve çeşitlendirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda belli aralıklarla çıkarmaya başladığı ve vakıf ile halkımız arasında bir iletişim köprüsü sağlayan “Yeni Dünya Vakfı Bülteni”nin 2. saysını yayınladı.
Yeni Dünya Vakfı bu bülten aracılığı ile vakıf kültürünü yaşama ve yaşatma; vakıf faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme; makalelerle güncel ve/veya ilmî birikimi paylaşma olduğu kadar röportaj ve söyleşilerle de Türkiye’nin gündemindeki ilmî ve siyasî aktörlerle buluşma imkânı sunuyor. Nitekim 2.sayının sizlerle buluşturduğu isim Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç. Eğitimden kültüre, haberlerden söyleşilere kadar vakıf içi, yurt içi ve hatta dünyadan kesitler bulacağınız bültenimizin 2. sayısına Genel Merkez, Şube ve Temsilciliklerimizden ulaşabilirsiniz.Beklenti, öneri ve eleştirileriniz yeni sayılarımız için mihmandar olacaktır.