BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ - Yeni Dünya Vakfı

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2018

Yeni Dünya Vakfı’ndan burs alan ve mezun olduktan sonra öğretmenlik mesleğine başlayan Gülcan Turşucu’nun girişimleri ile Şanlıurfa Viranşehir’deki özel eğitim merkezine vakfımız tarafından ihtiyaç duyulan yardım paketleri gönderildi.
Orta ve ağır düzeyde zihinsel engelli bireylere yönelik eğitim veren Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi’nde öğretmenlik yapan eski bursiyerimiz Gülcan Turşucu tarafından vakfımıza bildirilen öğrencilere yönelik ihtiyaç listesi temin edilerek ulaştırıldı.
Anaokulundan liseye kadar üç kademede eğitim veren merkezde 3 yıldır Özel Eğitim Öğretmenliği Yapan Gülcan Turşucu, vakfımız tarafından ulaştırılan okul kıyafetleri, trikolar, kışlık ayakkabı ve montları öğrencilere teslim etti. Yeni Dünya Vakfı’nın gençliğe yönelik faydalı ve samimi hizmet veren bir aile olduğunu ifade eden Turşucu, mezun olduktan sonra da vakıf tarafından destek görmüş olmanın, öğrencilerin yüzlerindeki mutluluğu tarif etmenin mümkün olmadığını belirtti.
Öte yandan yardım paketlerinden Viranşehir’e bağlı Yaban İlköğretim Okulu’na da gönderildi.
urfa haberinin fotosu
file-1 file10