Yeni Dünya Vakfı 9 Ocak Cumartesi akşamı, Gaziosmanpaşa Paşa Köşkü Restaurant’ta “Biz Bir Aileyiz Projesi” Hamileri ve Mezunlar Yemeği verdi.
Biz Bir Aileyiz Grup Hamileri, Vakfın 2004-2015 Mezunları, Mütevelli, Yönetim, Denetim Kurulları, Komisyonlar ve Kadın ile Gençlik Kollarından temsilcilerin yoğun ve geniş katılımıyla bir araya gelinen organizasyonda; Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile Mütevelli Heyet Üyemiz ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen de özel konuk olarak hitap ettiler. Program Kur’an tilâveti ve dua ile başlayıp, Mezunlar Komisyon Başkanı Hatice Bölen, Biz Bir Aileyiz Proje Koordinatörü Hatice Gökce, Genel Başkan Mahmut Göksu’nun sunumları ve tüm katılımcıların selâmlamaları ile devam etti.
2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı “Biz Bir Aileyiz Projesi” Hamilerine Genel Başkan Mahmut Göksu tarafından yazılan mektupların ve hamisi oldukları grupların takdim edilmesinin ardından fotoğraf çekimi ile program son buldu.