>

Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanımız Sn. Nihat Ergün Vakfımızın Ankara Şubesi Gençlik Kollarını Ziyaret Etti

Sohbet ve muhabbet ortamında gerçekleşen Hasbi-hal de Sn.Bakanımız, Mübin kitabımız Kur’an ışığında günümüz İslam toplumlarının sıkıntılarına değinerek adalet, ahlak, liyakat ve meşveret kavramlarının önemini tecrübeleriyle bizlere aktardı. Kur’an’ın güzel okunmasından ziyade iyi anlaşılması gerektiğini ve gençlerin hiçbir şekilde hiçbir zaman okumaktan vazgeçmemesi tavsiyelerinde bulundu. Bu güzel ve keyifli program için Sn. Bakanımız Nihat Ergün’e, Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi Başkan’ı Ali Toköz’e ve tüm Gençlik Kollarına teşekkür ederiz.