kitap-bagış

Şanlıurfa’daki Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin kundaklanan kütüphanesini yeniden inşa ve ihya etmek için kampanya başlatan Yeni Dünya Vakfı bağışlarınızı bekliyor. Vakıf; “Bağışla ki ‘Hayr’ Olsun, Gençler Kitap Okusun!” sloganıyla kampanyayı bağış severlere duyurdu.

Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Suriye sınırında il merkezine 150 km uzaklıkta ve eğitim imkânları bakımından oldukça mahrum bir okulumuz. Yeni yapılan binasına taşınmış olduğundan henüz araç gereç eksiğini tamamlayamayan okul maalesef kundaklanmış ve şartları daha da zorlaştırılmıştır. Vakfımıza ulaşan okulun fedakâr Coğrafya Öğretmeni Halit DURMAZ  isteklerini şöyle ifade etti: “Geleceğin İlâhiyatçılarının yetişeceği bu şirin  okulumuza bir kütüphane oluşturma gayretindeyiz. Oluşturacağımız kütüphane için yardımcı olabilirseniz çok seviniriz. Ayrıca özellikle son sınıf öğrencilerimiz için üniversiteyi kazanmalarına yardımcı olacak motive edici ve bilgilendirici tanıtım ürünleri, broşür vs varsa okulumuza gönderebilirsiniz. Belki çok şey istemiyoruz sizden ama göndereceğiniz az bir şey bile çok büyük güzelliklere sebep olacaktır.”

Nerede ve hangi şartlarda olursa olsun daima gençlerin yanında ve eğitim dostu olarak çalışan; taşın altına elini koymaktan imtina etmeyen Yeni Dünya Vakfı bu çağrıya bir kampanya ile destek veriyor; yarın “Ben varım!” diyecek “gençlik” için bugün “Biz varız!” diyor. Haydi; “Bağışla ki ‘Hayr’ Olsun, Gençler Kitap Okusun!”

Bağışlarınız için son gün 30.01.2015 tarihidir.

Not : Toplu Kitap bağışlarınız adresinizden alınabilir..

Kitap bağış adresi : Alemdar Mah. Prof. Dr. Kazım İ. Gürkan Cad. No:15 Fatih (Cağaloğlu) İSTANBUL
Telefon : 0212 526 33 34
E-Mail : [email protected]