Ankara Şubemiz Kare Kalem Projesini Tamamladı

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2019

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube’nin  yürütmekte olduğu, Gençlik ve Spor Bakanlığı 2018-2 Çağrı Dönemi Kapsamında desteklenen 25077 Nolu Kare Kalem Projesi bir yılı aşkın süredir devam etmiştir. Ankara Şubemizde teorik fotoğrafçılık derslerinin ardından uygulamalı olarak farklı mekanlarda fotoğraf çekilerek, şehir içi ve şehir dışı geziler gerçekleştirildi. Proje kapsamında Kastamonu’ya da iki günlük gezi düzenlendi. Toplamda projemizde gönüllü olarak 60 öğrenci yer aldı. Proje sonunda öğrencilerimiz ve diğer misafirlerimizin katılımı ile Mamak Sivil Toplum Konferans Salonu’nda kapanış programı gerçekleşti. Programda proje dahilinde öğrencilerin çekmiş olduğu fotoğraflar sergilendi. Daha sonra Proje Koordinatörü Murat Soysal proje boyunca yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.  Şube Başkanı Ali Toköz’ün konuşmasının ardından en çok fotoğraf çeken proje katılımcılarına plaket verildi. Program Abdullah Sevinçkan konseriyle sona erdi.
ELfa5D7WkAAiHrq ELfa5D8WwAAeqvR ELfa5ECWoAAqr3l ELfbBbdXkAA-IfI ELfbBbfWsAUo9O8 ELfbBbUWoAAdywt ELfbBbUXsAAO-h9 ELfbHYeX0AAJGTu ELfbHYgW4AEYgm- ELfbHYgWkAAUnkM ELfbHYgX0AUr2Fd