Duyurular >

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM

YENİ DÜNYA VAKFI | DEPREM YARDIMI ÇAĞRISI

Yurdumuzun birçok şehrinde yaşanan deprem felaketi nedeniyle ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılmak üzere vakfımızca yardım çalışması başlatılmış.

Ayni ve nakdi olarak toplanacak olacak yardımlar ihtiyaç sahiplerine ivedilikle ulaştırılacaktır.

Nakdi yardımlar aşağıda belirtilen banka hesabında toplanacak olup ayni yardımlar ise yine aşağıda belirtilen adreste toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.

Nakdi Yardımlar İçin:
Açıklama kısmına 'deprem yardımı' yazmanız yeterlidir.

-Hesap Adı: Yeni Dünya Vakfı
-Banka Adı: Ziraat Katılım Bankası
-IBAN: TR90 0020 9000 0051 9766 0000 01

Ayni Yardımlar İçin:
Aynî bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız, AFAD'ın kararı gereği bağışlarını kendilerine en yakın Kaymakamlık bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla bölgeye iletebilecektir.

Yeni Dünya Vakfı İrtibat:
0 (212) 526 33 34 / 0 (545) 594 1996

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM