4'NCÜ KOCATEPE GENÇLİK FUARI BAŞLADI

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Gençlik Kolları ve Kadın Kollarının da katıldığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Merkezinin (KAGEM) 6-9 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği Kocatepe Gençlik Fuarı, kapılarını dördüncü kez ziyaretçilere açtı.
Bir gelenek haline gelen fuar kapsamında çok çeşitli etkinlikler gençleri bekliyor. Bilginin, aklın ve ilmin toplum içerisinde yaygınlaşmasını amaçlayan Türkiye Diyanet Vakfı, gençlerin heyecanını, dinamizmini üretime aktarmayı, bilgiyi hayata geçirebildikleri bir ortamı sağlamayı hedefliyor.
Her yıl farklı konular etrafında gerçekleştirilen fuarın bu yılki teması “Akıl, İlim, Marifet” olarak belirlendi. 28’i ulusal, 8’i uluslararası olmak üzere toplam 36 gençlik kuruluşunun katıldığı organizasyon süresince öğrenci toplulukları, dergiler ve düşünce merkezleri ortak bir platformda buluşacak.
Ziyaretçiler, Kocatepe Gençlik Fuarını 6-7 Mayıs tarihlerinde 11.00-21.00; 8-9 Mayıs tarihlerinde ise 16.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edebilecekler. “Serbest Fuar Etkinlikleri” ile katılımcı kuruluşlar, kendilerine ayrılan alanlarda stant içi etkinlikleri gerçekleştirme imkânı bulacaklar. Bu kapsamda tanıtım, söyleşi ve sergi gibi faaliyetler eşliğinde “ortak fuar etkinlikleri” düzenlenecek.
Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesinin de stant açtığı fuar da, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri, çeşitli etkinliklerin yanı sıra bazı programlar ve materyaller ile ziyaretçilere vakfımızı tanıtmayı sürdürüyorlar.