gsbsizbanner
Yeni Dünya Vakfı olarak düzenleyeceğimiz gençlik kampları için başvurular başlamıştır.
25-30 Ağustos tarihleri arasında kız öğrenciler için Kastamonu’da doğa kampı, 7-12 Ağustos tarihleri arasında ise erkek öğrenciler için Bursa/Karacaali’de deniz kampı organize edilmiştir. 22 yaşına kadar olan öğrencilerin en geç 30 Mayıs 2015 tarihine kadar [email protected] adresine ön başvurularını yapmaları gerekmektedir
Gençler; çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir dönem yaşayacakları kamplara katılabilmek için 30 Haziran akşamına kadar başvurabilecektir. Başvuru ve değerlendirme detayları şu şekildedir:
– Kamplarımız ücretsiz olup katılacakların ulaşım dahil bütün ihtiyaçları Vakıf tarafından karşılanacaktır. Ayrıca, katılımcı gençlerin tamamına, yolculukları ve kamplarda geçirdikleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de verilecektir.
– Kamplarımızda kız ve erkek dönemleri ayrı ayrı yapılacaktır. Bir kamp dönemi 5 gece,6 gündür.
– Kamplara ön başvurular 15-30 Haziran 2015 tarihleri arasında [email protected] adresine mail ile yapılacaktır.
– Online başvuru yapma imkanı bulunmayan gençler Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi, Ankara Şube ve Temsilciliklere giderek başvuru dilekçelerini vakıf görevlilerine teslim edebilirler.
– Gençler, yaş şartının uygun olması koşulu ile katılabilecektir.
– Gençlik kamplarına katılmaya hak kazananların listesi başvuruların bitiş tarihinden sonra yayınlanacaktır.
– Yaş gruplarının belirlenmesinde, yıl baz alınacak, ay ve gün dikkate alınmayacaktır. Kamplara 12 yaşından küçük ve 22 yaşından büyük gençlerin kaydı yapılmayacaktır.
– Eksik ve yanlış beyanda bulunanların başvuruları kabul edilmeyecektir.