X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.
EN
Etkinlikler >

Geleneksel Kefken Kampı

IMG_9152
Değerli öğrencilerimiz; eğitim, sosyal, spor ve kültürel etkinliklerden oluşan Geleneksel Kefken Kampı bu sene 01 Ekim – 04 Ekim 2015 tarihleri arasında Kefken-İzmit’te gerçekleştirilecektir.
Kampımız da birbirinden değerli akademisyenler, uzmanlar bizimle beraber olacak, güncel konulardan seçilen başlıklar, öğrencilerden oluşan gruplar ve moderatörler ile beraber münazara edilecektir. Ayrıca çeşitli spor dallarında, öğrenciler hem stres atacak hem de müsabakalarla yarışmanın heyecanını paylaşacaklardır.
Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanımız Mahmut Göksu kampa katılarak, vakıf kültürü ve Yeni Dünya Vakfı hakkında bizleri bilgilendirecektir.
Yeni Dünya Vakfı İstanbul Genel Merkez, Ankara Şube ve Temsilciliklerimizden yöneticilerin de katılacağı kampımıza tüm öğrencilerimizi ve bilhassa bu vesile ile birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı olacağı için mülakata hak kazanan bursiyer adaylarımızı davet ediyoruz.
Kamp tamamen ücretsiz olup, İstanbul, Ankara ve Temsilciliklerimizden toplu ulaşım sağlanacaktır.

BAŞVURU FORMU

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında Daha fazla Bilgi için tıklayınız.
Kabul Et
Kapat