Yeni Dünya Vakfı'ndan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma Hocaya Ziyaret...

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ve beraberindeki heyet 11 Ağustos Perşembe Günü Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma’yı ziyaret etti.
Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Göksu, vakıf faaliyetleri hakkında bilgi vererek Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma Hocanın ilmî çalışmalarından vakıf olarak istifade etme temennisini dile getirdi. Prof. Dr. Sırma, heyete kitaplarından hediye ederek memnuniyetini ifade etti.
Yeni Dünya Vakfı adına ziyareti gerçekleştiren heyette; başta Onursal Başkan Halil İbrahim Demir olmak üzere Spor – Sosyal İşler Komisyon Başkanı Suat Ulusoy, Mezunlar Komisyon Başkanı Yavuz Çimen ve Kadın Kollarından kız öğrenciler de katıldı.1bf48f28-bcde-403e-b340-700cbe8b43cc