Yeni Dünya Vakfı >

Yeni Dünya Vakfı'nda Bayramlaşmanın Adresi Gölbaşı'ydı

IMG-20150720-WA0007
Yeni Dünya Vakfı Adıyaman Gölbaşı Temsilciliği’nde düzenlenen “Bayramlaşma Merasimi” Vakıf Genel Başkanı Mahmut Göksu başta olmak üzere vakıf bünyesinden ve vakıf dostlarından oluşan kalabalık bir katılımcı ile gerçekleşti.
Bayramın ikinci günü olan 18 Temmuz Cumartesi günü YDV Gölbaşı Temsilciliği’nde gerçekleşen programa ilgi oldukça yüksekti. Kısa bir selâmlama ve bayramlaşma konuşması ile programı açan Vakıf Genel Başkanı Mahmut Göksu, programa katılanlara teşekkür ederek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü; “Hamd olsun ki 1996’da bundan yaklaşık yirmi yıl önce çıktığımız bu kutlu yolda çifte bayram, çifte sevinç ve mutluluk yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayı içerisinde almış olduğumuz “Kamu Yararı” statüsü ile inşallah bu bayrağı ve vizyonu çok daha iyi noktalara taşıyacağız. İnanıyorum ki bu bize daha ağır bir sorumluluk yükledi. Fakat yine inanıyorum ki bugün, yani bir bayram günü bile bir kutlu dava için vakıf çatısı altında toplanan vakıf gönüllüsü arkadaşlarımız, dostlarımız olduğu müddetçe biz bu sorumluluğun da altından azim ve gayretle, inanç ve birlikle kalkacağız.”
Daha sonra söz alan Gölbaşı Temsilci Heyet Başkanı Mustafa Vakkas Atalay ise şunları söyledi; “Ramazan ayının üzerimize sinen manevî iklimini yüreklerimiz vasıtasıyla paylaşmanın mutluluğu içindeyiz. Bu bayramlaşmanın vakıf çatısı altında olması için yaptığımız davete icabet ettiğiniz için şükranlarımızı sunuyoruz.”
Adıyaman Temsilci Heyet Başkanı Uğur Dündar da; “Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Adıyaman’da da öğrenci kardeşlerimizle beraber oluyor ve onlarla çeşitli çalışmalara imza atıyoruz. Bu bayram gününde bile mutluluğumuzu kardeşlerimizle bu çatı altında kutlamanın huzuru içindeyiz.” diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Şehir Üniversitesi Uluslararası Ticaret Hukuku Doktoru Av. Ali Göksu; “Burada somut bir şekilde vakıf çalışmalarına şahit olmak bizi ziyadesiyle memnun etti.” şeklinde duygularını ifade ederken Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Genel Müdür Yardımcısı Metin Akbaş; “En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Burada gözleri parlayan bu kardeşlerimizle Yeni Dünya Vakfı aracılığıyla buluştuğumuz için teşekkürlerimizi sunarız.” diyerek sözlerini tamamladı.
Çevre ve Şehircilik Bakan Danışmanı Mehmet Tevfik Göksu da kısa bir konuşma yaparak şunları ifade etti;” 1915 ile 2015 yıllarını birbirine çok benzetiyorum. Bugün Türkiye’nin yeniden budanmaya çalışıldığı bir yıl. 1915’i yeniden okuyarak bu yıllarda ülkemizin ve ümmetin düşebileceği durumları iyice analiz etmemiz gerekiyor. Gençlerimize sahip çıkmak için yapılan bu faaliyetler ile budama operasyonuna bir panzehir sunmuş oluyorsunuz.”
Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ise selâmlama konuşmasında; “1996 yılında küçük bir odada kurduğumuz vakfımızın bugün hamdolsun bu güzel mekanlarda faaliyetler yapması beni oldukça heyecanlandırdı. Bayram vesilesiyle bize bu mutluluğu yaşatan vakıf temsilcilerine teşekkürlerimi sunarım.” dedi.
Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyhan Fırat, Başbakanlık Yatırım Destek Ajansı Suudi Arabistan Bölge Sorumlusu Mustafa Göksu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Uçar, Vakıf Genel Sekreteri Fatih Çetin, Av. Serhat Taşgörmez de Bayramlaşma Merasimine katılanlara hitap ederek duygularını dile getirdiler.
IMG-20150720-WA0000