Yeni Dünya Vakfı Gençlik Konseyi ve Yeni Dünya Vakfı Hanımlar Komisyonu’nun ortaklaşa gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamına bir yenisi eklendi. Ankara’da Kızılay-Batıkent metro hattında yolculuk esnasında; kitap okumanın önemine ve aynı zamanda boş vakitlerin anlamlı hale getirilip değerlendirilmesine örnek olmak amacıyla, bursiyerlerimizin de yoğun katılımı ile kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Daha sonra ise hep birlikte metrodan inilip bir huzurevi ziyareti yapıldı. Yanlarında getirdikleri hediyeleri huzurevi sakinlerine takdim eden bursiyerlerimiz, tüm yaşlılarımızla tek tek ilgilenip onların tecrübelerinden yararlandı. Huzurevi sakinlerinin yüzlerindeki mutluluk ifadeleri ve gözlerindeki yaşlar ise akıllarda en çok kalacak olanlardı.

Bir Yanıt bırak