Projeler >

Yeni Dünya Vakfı 'nin gelenekselleşen meslek tanıtımı proğramı

IMG-20141119-WA0058

Yeni Dünya Vakfı Ankara Gençlik Kollarımızın gelenekselleşen meslek ve bölüm tanıtım programında bu seferki durağımız Vakfımızın Ankara Yönetiminde görevli Sn.Hüseyin Kazan Hocamızın Müdürlüğünü yaptığı Mamak Anadolu imam hatip lisesi oldu.

Moderatörluğünü Vakfimiz Ankara Genclik Kollari’nda gorevli arkadasimiz Ömer Kayra’nin yaptigi ve İlginin oldukça yoğun oldugu programda, yine vakfimizin Ankara Genclik Kollarinda görevli üniversite ögrencisi arkadaslarimizdan Yildiz Yüce ilahiyat;  Enise Kafalı ve Hatice Kaya diş hekimliği; Vakfimiz Ankara Gençlik Kolları Baskan yardimcimiz da olan Büşra Peker iktisat; Hüseyin Üşenmez hukuk; Adem yildiz sosyal hizmetler bölümlerini, gorsel sunumlar eşliginde liseli kardeşlerine  tanıtarak, onlarin ögrenim hayatlarina katkida bulunmaya çaliştılar. Soru – cevap kısmı da olan ve oldukça keyifli ve interaktif geçen tanıtım proğramında Vakfımız gönüllülerinden ve  Albaraka Türk Katılım Bankası Başkent Kurumsal Şubesi Müdür yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Fatih Şavata ağabeyimiz de mesleği olan bankacılıktan özellikle faizsiz bankaciliğin öneminden bahsederek etkinliğimize katkıda bulundu.

Ilginin yoğun olduğu programda geleceğin iradeli liderlerinin ve sağlam gençlerinin yetiştirilmesine katkıda bulunulmak amaclanarak bu amac dogrultusunda baskaca okullarda da ayni etkinliklerin duzenlenmesi icin vakfimiz Ankara genclik kollarinin calismalari devam etmektedir.