Yeni Dünya Vakfı >

Yeni Dünya Vakfı 'ndan Bir İftar Sofrası da Adıyaman'da …

Genel Başkan Mahmut Göksu Yeni Dünya Vakfı Adıyaman Temsilciliği’nin düzenlediği iftara katılarak vakıf gönüllüleriyle bir araya geldi.
Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Göksu, vakfın  Adıyaman Temsil Heyet Başkanı Uğur Dündar ve beraberindeki heyet, Adıyaman’da medfûn sahabe  Hz. Safvan b. Muattal’ın kabrini ziyaretle güne başladı. Adıyaman için son derece önemli projelerden biri olan KİPTAŞ’ın yürüttüğü Hz. Safvan bin Muattal Türbesi ve Cami Külliyesi ile Çevre Düzenleme Projesi’nin hayata geçirilmesinde emek ve gayret sarfeden Mahmut Göksu, çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu.
Gün boyu gerçekleştirilen bir dizi ziyaretin ardından vakfın Adıyaman Temsilciliği tarafından düzenlenen iftara katılan Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, davetlilere hitap etti. STK’lardan, iş dünyasından, vakıf ailesinden ve öğrencilerden oluşan davetliler iftarın ardından vakfın faaliyetleri, projeleri ve hedefleri hususunda bilgilendirildiler.
3
genel-baskan-mahmut-goksu-adiyaman