Gençlik Ekibi >

Yeni Dünya Vakfı İstanbul Gençlik Konseyi Dönemin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Yeni Dünya Vakfı İstanbul Gençlik Konseyi geçtiğimiz salı günü 2013-2014 eğitim yılının ikinci dönem ilk toplantısını Vakıf Genel Merkezi Hadım Hasan Paşa Medresesi’nde gerçekleştirdi. Toplantıda vakıf eğitim koordinatörü Süleyman Yerlikaya, gençlik konseyi başkanı ve birim başkanları hazır bulundu.

Toplantının ana gündemi 8 mart tarihinde Prof. Dr. Bekir Berat Özipek’in katılımıyla düzenlenecek aylık konferanstı. Bununla birlikte kurslar, çalıştay ve 3 martta yapılacak halifeliğin kaldırılması ile ilgili faaliyet de diğer gündem maddeleri olarak görüşüldü. Toplantıda helal sertifikalı gofret ve kek ikramının yanısıra toplantı sonunda bir de çiğ köfte ikramı yapıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı yaklaşık bir buçuk saat sürdü.