Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanından ATO Başkanına ziyaret

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Sn. Mahmut GÖKSU beraberinde Yeni Dünya Vakfının Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL, Mütevelli Heyet Üyesi – Ankara Şube Başkanı Ali TOKÖZ, Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi İlyas AYDOĞAN, Ankara Şube Sekreteri Av. Seffan KILINÇ ve Ankara Şube Vakıf Danışmanı Süleyman DÜNDAR ile ATO Başkanı Sn. Salih BEZCİ’yi makamında ziyaret etti.Yeni Dünya Vakfının yeni dönem (2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi) faaliyetleri (Burs, Sosyal, Eğitim – Kültür, Projeler gibi) hakkında bilgi paylaşımında bulundu.ATO Başkanı Sn. Salih BEZCİ de kendilerinin bu tarzda faaliyet gösteren bir vakfılarının olduğunu; böylesine güzel hizmetleri gördükçe mutlu olduklarını ve gereken desteği her zaman vermeye gayret ettiklerini ifade etti. Vakıf çalışmalarını, böylesine özveriyle sürdüren vakıf gönüllüsü arkadaşları tebrik etti.
Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Sn. Mahmut GÖKSU, ATO Başkanı Sn. Salih BEZCİ’yi yapımı tamamlanmak üzere olan Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi Hacı Bayram-ı Veli Gençlik, Eğitim ve Kültür Merkezini gezmeye davet etti ve ATO ziyaretleri sona erdi.