Yeni Dünya Vakfı >

Yeni Dünya Vakfı Gençlik Kolları Belediye Başkanı A.Mahmut Badem'i Ziyaret Etti...

badem
Yeni bir dünyanın kurulması için sorumluluk almaktan çekinmeyen, kişiliği ve karakteri sağlam, kendisini ülkesine ve insanlık âlemine vakfetmeye hazır bir gençliği yetiştirmek amacıyla kurulan Yeni Dünya Vakfı’nın Ödemiş Gençlik Kolları Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i ziyaret etti
Gençlik Kolları Başkanı Ünal Arı, Koordinasyon İletişim Sorumlusu Tahir Yılmaz, Spor ve Sosyal İşlerden Sorumlu Aydın Dede ve ilçe Sekreteri Ayşegül Karaca’nın katılımıyla gerçekleşen ziyarette 6 aydır ilçeye yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Gençlik Kolları Başkanı Ünal Arı; “Ödemiş’te 6 ay önce faaliyete geçen vakfımız, geçen yıl 25 öğrenciye burs verdi. Bu yıl bu sayıyı 50’e çıkararak daha çok gencimize destek olmak istiyoruz. Ayrıca üniversiteye gidecek öğrencilerimiz için Eylül ayında, Türkiye’nin yeni dünyadaki yeri, dünyadaki stratejik planlanması, dünyanın Türkiye’ye bakış açısı konularında panel düzenlemek istiyoruz” dedi.
Badem; “Gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı kalarak, bilgili, kültürlü, ahlaklı bireyler olarak ülkemizin gelişmesine katkı sağlamayı hedefleyen Yeni Dünya Vakfı’nın çalışmalarını kutluyorum. Bizler, ilçemizde faaliyet gösteren gençlerimize her zaman destek olmaya çalışacağız. Genç nesile yönelik güzel hizmetler yapan Yeni Dünya Vakfının çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.