Haberler >

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanından Gümrük ve Ticaret Bakanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Sn. Mahmut GÖKSU, Yeni Dünya Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi  - Ankara Şube Başkanı Ali TOKÖZ, Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hacı ÇAĞATAY ve   Ankara Şube Denetim Kurulu Başkanı Recep YILDIRIM ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn. Nurettin   CANİKLİ’ ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.   Yeni Dünya Vakfının yeni dönemde (2014 - 2015 Eğitim - Öğretim Dönemi) gerçekleştirmeyi   planladığı faaliyetler hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn. Nurettin CANİKLİ ‘ye bilgilendirmede   bulundular. Yeni Dünya Vakfının illerde açtığı temsilcilikler hakkında bilgi veren Vakıf Genel   Başkanı GÖKSU, özellikle Giresun’da açılan temsilcilik hakkında bilgi verip desteklerini   beklediklerini ifade etti. Sn. Bakanda bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu; Giresun’da da Yeni   Dünya Vakfının temsilcilik açmasından ötürü memnuniyetini ifade ederek kamu yararına bu tür vakıf   faaliyetlerinin her zaman fedakârlık istediğini, kendisinin de yardımcı olmaya çalışacağını söyledi.   Ayrıca güzel bir atmosferde gerçekleşen ziyaretten de memnun kaldığını ifade etti.Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Sn. Mahmut GÖKSU, Yeni Dünya Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi – Ankara Şube Başkanı Ali TOKÖZ, Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hacı ÇAĞATAY ve Ankara Şube Denetim Kurulu Başkanı Recep YILDIRIM ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn. Nurettin CANİKLİ’ ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Yeni Dünya Vakfının yeni dönemde (2014 – 2015 Eğitim – Öğretim Dönemi) gerçekleştirmeyi planladığı faaliyetler hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn. Nurettin CANİKLİ ‘ye bilgilendirmede bulundular. Yeni Dünya Vakfının illerde açtığı temsilcilikler hakkında bilgi veren Vakıf Genel Başkanı GÖKSU, özellikle Giresun’da açılan temsilcilik hakkında bilgi verip desteklerini beklediklerini ifade etti. Sn. Bakanda bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu; Giresun’da da Yeni Dünya Vakfının temsilcilik açmasından ötürü memnuniyetini ifade ederek kamu yararına bu tür vakıf faaliyetlerinin her zaman fedakârlık istediğini, kendisinin de yardımcı olmaya çalışacağını söyledi.