Yeni Dünya Vakfı >

Yeni Dünya Vakfı Artık Tescilli Bir Marka

Her geçen gün kurumsallaşma adına yeni bir adım atan Yeni Dünya Vakfı; isim tescili alarak ulusal bir marka oldu. İstanbul Genel Merkez, Ankara Şube ve 13 temsilcilik ile hep daha iyiye, daha güzele ulaşmak için Türkiye’nin dört bir yanında hizmet vermektedir. Bu amaçla çok sayıda gönüllü vakıf dostu ile 1453 öğrenciye burs sağlamak başta olmak üzere pek çok alanda gençlere yönelik proje ve etkinlik gerçekleştirmektedir. Artık bir marka olarak tescillenen Yeni Dünya Vakfı bundan böyle daha etkin olarak çalışmalarını sürdürecektir.
markatescil