Duyurular >

Yeni Dünya Vakfı Aracılığıyla Burs Vermek İster misiniz?

Ülkemizin her alanda güçlenerek, kalkınması ve dünyada söz sahibi ülkeler arasında hak ettiği yerini alması için bir medeniyet tasavvuru olan, milli ve manevi değerlere bağlı, irfan, ahlak ve ufuk sahibi, yeniliğe ve gelişime açık, bilgili, bilinçli ve idealist nesillerin yetiştirilmesi vakıf senedimiz de de belirttiğimiz üzere başlıca gayemizdir.
Gençlik için bir güven ortamı oluşturarak, onlara vakıf kültürünü aşılamak ve yalnızca kendisi için değil, ülkesi ve başkaları için de yaşamayı bir davranış kültürü haline getirmek yine vakfımızın hedef edindiği amaçları arasındadır. Bu amaçlar için Vakıf Genel Merkezimiz İstanbul Cağaloğlu’ nda bulunan tarihi Hadım Hasan Paşa Medresesi’nde, Ankara Şubemiz Hacı Bayram-ı Veli Camii Külliyesi’ nde bulunan tarihi bir Ankara evinde ve Türkiye’ nin muhtelif il / ilçelerinde açılan 13 Temsilcilik ile büyük bir aile olarak hizmet vermekteyiz.
Vakfımız, 1996 yılından beri üniversite öncesi, ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs vermekte ve burs verdiği öğrenci sayısını her yıl artırarak çalışmalarına devam etmektedir. Gençlerimizin hem kişisel hem de kariyer gelişimlerine destek vermek için eğitim programları, seminerler, kurslar, forum, yarışma, tarihi ve kültürel geziler, doğa ve deniz kampları düzenliyor ve bunlarla beraber öğrencilerimize danışmanlık ve rehberlik hizmetleri de sağlamaktayız. Bu faaliyetlerimizin devam edebilmesi için sizlerin manevi, maddi destek ve yol göstericiliğinize her zaman ihtiyacımız bulunmaktadır.
Standart Burs Taahhüdü: Bir lisans öğrencisi için yıllik ödenecek burs miktarı 8 x 200 = 1.600 TL olup bununla birlikte Vakıf faaliyet ve cari harcama (SGK, Maaş, Kırtasiye, Posta, Isınma, Kira, etkinlik, ikram vb.) giderleri için de her burs bedeline 100 TL ekleyerek toplamda 1.700 TL tahsil edilecektir.
Burs Katkısı Taahüdü: Burs faaliyetine katılmak isteyip de tam burs veremeyecek kişiler burs katkısı adı altında  50TL – 100TL – 150TL’lik 8 ay üzerinde taahhütlerde bulunabilirler.
Kurulduğu günden bugüne sürdürdüğümüz burs hizmetlerine destek ve katkı vermek için, banka hesap bilgilerimize havale yapabilir, kredi kartınız ile on-line veya ödeme talimatını doldurup Genel Merkeze göndererek burs bağışında bulunabilirsiniz.
Burs Hesabı
TR64 0001 5001 5800 7290 2350 65 – Cağaloğlu Şubesi – 0303