Yeni Dünya Vakfı, 17-26 Ağustos tarihlerinde, Türkiye’nin dört bir yanındaki şube ve temsilciliklerden gelen vakıf öğrencileri için Kastamonu Kadıdağı’nda Gençlik Kampı düzenledi.

İlk program 17-21 Ağustos tarihleri arasında kız öğrenciler için gerçekleşti. Kampın ilk gününde Genel Merkez, Ankara Şube, Bursa ve Kırıkkale temsilcilik sorumlularıyla birlikte tanışma programı düzenlendi. İkinci gününde ise öğrenciler için at binme etkinliği ile Kastamonu’nun güzelliklerini keşfetmek için şehir gezisi gerçekleşti. Birçok aktivite ve çeşitli gezilerin olduğu kamp programının üçüncü günü ise yoğun bir şekilde tamamlandı. Gençler Kadıdağı’nda; okçuluk, el sanatları, paintball, taş baskı, ip parkuru gibi çeşitli etkinlikler düzenleyerek doğa ile bütünleşti. Aynı zamanda Ankara Şube Yönetim Kurulu üyesi, Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ve Kastamonu Gençlik Spor İl Müdürü Reşat Asrak kampı ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldiler.

23- 26 Ağustos tarihleri arasında ise erkek öğrencilerin programı gerçekleştirildi. İp parkuru, futbol maçı gibi çeşitli etkinliklerin olduğu kamp alanını; Genel Başkan Yardımcısı Recep Yıldırım, Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, Ankara İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Ak, Spor Sosyal İşler Komisyon Başkanı Ejder Kındıra ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelen heyet aktivitelerin bir kısmına katılım sağlayarak gençlerle sohbet ettiler.

ECjfjkFW4AI_NQj ECpwWkFXoAAleJo ECU3Gn2XYAADCX8 ECvjJoJX4AAilgq ECwmn1vWwAYFV7i ECwmn18XkAAcX9A IMG_4343 IMG_4378 IMG_4396 IMG_4574 IMG_4584 IMG_4626 ECp0y0xX4AA_tPG

Bir Yanıt bırak