Genel Merkez >

YDV'DE KAN DEĞİŞİMİ

2Yeni Dünya Vakfı ‘Kurumsal İletişim Sorumlusu’ görevine Abdullah Yılmaz getirildi.
Yeni bir dünyanın kurulması için sorumluluk almaktan çekinmeyen, kişiliği ve karakteri sağlam, kendisini ülkesine ve insanlık âlemine vakfetmeye hazır bir gençliği yetiştirmek vizyonuyla faaliyet gösteren vakfımız, Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak genç ve dinamik bir ismi daha bünyesine kattı.
1982 Ankara doğumlu olan Abdullah Yılmaz, medya ve iletişim alanında tamamladığı eğitiminin ardından yine iletişim alanında ikinci üniversite eğitimini de devam ettirmekte olup, vakfımız bünyesine katılmadan önce basın yayın kuruluşlarında değişik birimlerde görev aldı. Yılmaz, ayrıca bazı siyasetçiler ve işadamlarının basın danışmanlığı görevlerini de yürüttü.
Bundan böyle şube ve temsilciliklerimiz; faaliyetlerini web sayfamız, bülten ve diğer medya organlarında değerlendirmek üzere Kurumsal İletişim Sorumlumuz ile sıkı bir diyalog içerisinde gerçekleştireceklerdir.
Yeni dönemde vakfımız bünyesinde görev alacak Abdullah Yılmaz’ın, misyonumuz ve vizyonumuz ölçüsünde önemli katkılarda bulunacağına yürekten inanıyor, kendisine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.