Temsilcilikler >

YDV Yönetim İzmirde

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Kasap, Genel Başkan Danışmanı Osman Çalım, YDV İzmir Temsilciliğinin tertiplemiş olduğu geleneksel iftar programında yaklaşık 200 kişinin katılacağı program için İzmir Temsilciliği’ni ziyaret ettiler.
Ziyaret ile ilgili İzmir Temsilcisi Nazım Aydın şunları kaydetti: “Yeni dünya vakfimizin İzmir Temsiciligini açmış bulunuyoruz. Bizi ziyaretleri ile onurlandiran Genel Başkanımız Mahmut Göksu’ya teşekkür ederiz”