Yeni Dünya Vakfı >

Ydv Ankara Şube Başkan Yardımcımız Abdullah Güven Genel Merkezimizi Ziyaret etti

Ankara Şube Başkan Yardımcımız, Abdullah Güven ve eşi hanımefendi vakıf genel merkezimizi  ziyaret ettiler.Sayın Güven, Genel Merkez- Şube uyum ve ilişkisinin önemine değinerek devlet  tecrübelerini  paylaştı. Vakıf genel merkezimiz olan Tarihi Medreseyi  gezen Sayın Güven ve eşi burasını ihya eden Yeni Dünya Vakfına teşekkür ettiler.
Günün Hatırası olarak bursiyer öğrencilerimizin yaptığı lale ve karanfil motifli ebru çalışmasını kendilerine takdim ettik. Genel Merkez olarak nazik ziyaretleri için şükranlarımızı sunuyoruz.