YDV Adıyaman Kadın Kolları Piknik Tertip Etti...

Yeni Dünya Vakfı Adıyaman Temsilciliği Kadın Kolları tüm bayan bursiyerlerin katıldığı piknik etkinliği düzenledi. Yılın yorgunluğunu atmak ve dönemin bitmesini değerlendirmek gayesiyle Adıyaman Kadın Kolları, piknikte bir araya geldi. Piknik programı Malatya Somuncu Baba külliyesine yapılan gezi ile birleştirilerek hem öğrencilere kültürel bir yolculuk, hem de kaynaşma fırsatı yakalanmış oldu.
Programda bursiyerler, 1 yılın değerlendirmesini yaparak gelecek yılın programları için istişare gerçekleştirdi. Adıyaman’da vakfın tanıtımı konusunda önemli yol kat ettiren etkinliklerin arttırılması konusunda mutabık kalındı.
Oyunlar, geziler ve sohbetler ile son bulan piknik programı öğrencilerin yorgunluğunu ve stresini de almış oldu. Geleceğe umut ile bakan neslin yetişmesi adına “Yeni Dünya Her Yerde” sloganı ile program neticelendirildi.
4