YDV Medya ve İletişim İhtisas Grubu tarafından düzenlenen 12 haftalık eğitimlere katılmak isteyenlerin linkteki formu doldurmaları gerekmektedir. İlk ders 14 Mart’ta!

Yeni Dünya Vakfı genel merkezi tarafından 12 hafta süre ile sertifikalı “Yazı-Editörlük ve Medya Kursu” düzenlenecektir. Kurs, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tek müze olan Cumhuriyet Eğitim Tarihi Müzesi’nin tarihi dokudaki dersliğinde düzenlenecektir.

Müze, Sultanahmet’te Marmara Üniversitesi Rektörlük binasının arkasındadır.

Kurs her Perşembe 11.00 ile 13.00 saatleri arasında Yazar ve Yayıncı Mehmet Nuri Yardım tarafından verilecektir.

Kurs süresince ayrıca seçkin yazarlar da katılarak tecrübe paylaşımında bulunacaklardır.

Kursumuz kontenjanla sınırlı olup, devamlılık sağlayamayacak olan kişilerin kontenjanı doldurmamalarını rica ederiz.
– Yeni Dünya Vakfı Medya ve İletişim İhtisas Grubu –

BAŞVURU FORMU