X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.

Ve Bir Yurt Daha Hizmete Giriyor!

Eğitime yönelik çalışma ve girişimlerine hız veren Yeni Dünya Vakfı, Ankara’da öğrencilere hizmet verecek yeni bir yurdun daha hazırlıklarına başladı.

Çubuk ilçesinde bulunan İbrahim Ethem Özden Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdunu gezen Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, en kısa sürede yurtta gerekli düzenlemeleri yaparak hizmete başlayacaklarını söyledi. Genel Başkan Mahmut Göksu’nun da desteğiyle bir yurdu daha öğrencilerin hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Toköz, “Böyle hayırlı bir hizmette Yeni Dünya Vakfı ile yol almayı uygun gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Defterdarlığı, Çubuk Belediye Başkanımız Sayın Tuncay Acehan ve destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Vatanımıza, milletimize, öğrencilerimize bu kutlu hizmette muvaffak olmayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz” dedi.

15403657_1382377688447363_8368227936872885414_o
15419698_1382377685114030_7428274567216116991_o