Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kapsamında oluşturulan yeni kabinenin bakanları, Genel Başkan Mahmut Göksu ve Ankara Şube yöneticilerimiz tarafından ziyaret edildi.

24 Haziran seçimlerinin ardından yeni hükümet sisteminin bakanlar kurulu listesi açıklandıktan sonra Genel Başkan Mahmut Göksu, Ankara Şube Başkanı Ali Toköz ve Ankara Şube Denetim Kurulu Başkanı Recep Yıldırım, yeni bakanlara hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret eden vakıf yöneticilerimiz, görevlerinin ve yeni sistemin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Yeni Türkiye’nin; kalkınmadan adalete, savunmadan sanayiye, temel hak ve özgürlüklere kadar her anlamda güçlü, milli ve sosyal bir devlet olacağına inançlarının tam olduğunu belirten Başkan Göksu, Türkiye’nin özellikle son 10 yılda gerçekleşen kalkınma hamlelerinin ve siyasi duruşunun diğer İslam ülkelerine de örnek olduğunu ifade etti.

Yeni Dünya Vakfı olarak milli, şuurlu, çalışkan, kararlı ve değer katan gençlerin yetişmesi için çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Göksu, Türkiye’nin en büyük sermayesinin genç nüfusunun olduğunu belirtti.

Ziyaretten ötürü vakıf yöneticilerimize teşekkür eden yeni bakanlar Varank, Kurum ve Turhan ise Yeni Dünya Vakfı’nın faaliyet ve çalışmalarından övgüyle bahsederek, insana yönelik yatırımların katlanarak devam edeceğini söylediler.

file1

file2