Genel Merkez >

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN TEMASLAR SÜRÜYOR

Yeni Dünya Vakfı Uluslararası Öğrenciler Komisyonu Başkanı Dr. Ümit Doğan ve beraberindeki heyet, Sefire-i Alem Uluslararası Öğrenci Derneği’ni ziyaret ettiler.
Dernek Başkanı Hümeyra Kültür ve yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye’de eğitim gören uluslararası öğrencilere yönelik faaliyet ve çalışmalar hakkında bir süre görüşen Doğan ve beraberindeki heyet, önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilecek programlar hakkında da fikir alışverişinde bulundular.
Öğrencilere yönelik çalışmalarda vakıf ve derneklerin dirsek teması içerisinde ortak hareket etmelerinin daha verimli neticelere vesile olduğunun altını çizen Doğan, Başkan Kültür ve dernek üyelerine teşekkür etti.
img_6754