TUSAD'dan Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezine Ziyaret

TUSAD (Tüm Turizm Seyahat Acentaları ve İş Adamları Derneği) Başkanı Hasan Bayram, yönetim kurulu üyeleriyle beraber Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezini ziyaret etti.
Gerçekleştirmiş oldukları ziyarette Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ile görüşen Hasan Bayram ve yönetimi, vakfın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi edinerek görüşlerini belirtti.
Turizm ve seyahat sektöründe önemli bir yeri olan TUSAD Yönetimi, iyi dileklerde bulunarak Mahmut Göksu’ya hediyelerini takdim ettiler. Ziyaret, ikram ve hatıra fotoğraf çekimiyle birlikte son buldu.
IMG_7817