Yeni Dünya Vakfı gençlerinin kendi imkânları ile geliştirdiği elektromanyetik ateşsiz silah sistemi: Ulubatlı, Teknofest’te büyük ilgi gördü. Festivalin 3. gününde Genel Başkanımız Mahmut Göksu, Savunma Sanayi Başkan Müşaviri İlyas Aydoğan, Genel Merkez Komisyon Başkanımız Uğur Mutlu ve Genel Koordinatör Yardımcımız Serhat Yılmaz standımızda incelemelerde bulundular.

Teknofest’e katılan Başkan Göksu yaptığı açıklamada, ‘Yeni Türkiye’nin inşasında milli ve yerli düşünceye sahip, yeniliklere açık, teknolojiyle barışık gençlerimiz umutlarımızı arttırdı. Yeni Dünya Vakfı olarak bizler de gençlerimize bugün olduğu gibi elimizden gelen desteği sunuyoruz, sunmaya da devam edeceğiz. Vakfımız adına üstlendikleri bu milli ve yerli teknoloji yarışında gençlerimize başarılar diliyorum’ dedi.

Gençlerin üretmiş oldukları silah sistemi üzerinde detaylı incelemelerde bulunan Savunma Sanayi Başkan Müşaviri İlyas Aydoğan ise, ‘Günümüz dünyasında gerçek anlamda bağımsızlığın birinci şartı; teknolojiyi tasarlayan, üreten ve ihraç eden ülke konumuna ulaşmaktır. Yeni Dünya Vakfı gençleri ise çok güzel bir adım atarak kendi imkanları ile elektromanyetik ateşsiz silah sistemini geliştirmişler, test etmişler ve başarılı sonuçlar elde etmişler. Bizler de elimizden gelen desteği gençlerimize sunarak onların ürettiği bu teknolojileri ülke yararına kullanmak için seferber olacağız’ dedi.

Vakfımız standında yaptıkları incelemenin ardından diğer kurumların standını ziyaret eden Genel Başkanımız Mahmut Göksu, Savunma Sanayi Başkan Müşaviri İlyas Aydoğan, Genel Merkez Komisyon Başkanımız Uğur Mutlu ve Genel Koordinatör Yardımcımız Serhat Yılmaz’dan oluşan heyet başarılı çalışmalar üreten mucit gençleri tebrik etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

IMG_6461 IMG_6488 IMG_6498 IMG_6414 IMG_6521 IMG_6538 IMG_6574 IMG_6613 IMG_6638 IMG_6599 IMG_6587 IMG_6553

Bir Yanıt bırak