Yeni Dünya Vakfı’nın yeni kurulan Samsun Temsilciliğini ziyaret etmek, vakıf dostlarıyla buluşmak, vakfı tanıtmak ve bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere vakıf başkanı Mahmut Göksu, Başkan Yardımcısı Recep Yıldırım, Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, Ankara İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Ak, Genel Merkez Medya ve Tanıtım Komisyon Başkanı Uğur Mutlu’dan oluşan bir heyet 27 Mayıs Pazartesi Günü Samsun’a çıkartma yaptı.

İftar programı öncesi vakıf heyeti Samsun’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik makamlarında ziyaret edilerek vakıf faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Yeni Kurulan Samsun Temsilciliğimizin verimli ve güzel çalışmalar yapması için sağlıklı bir ekibin kurulması hususunda gerekli alt yapının mevcudiyeti herkesi memnun etti.

Yoğun geçen ziyaretlerin akşamında vakıf dostlarıyla birlikte özel bir restoranda Başkan Osman Çetinkaya’nın ev sahipliğinde iftar yapıldı. Vakıf gönüllüsü özel misafirlerin çağırıldığı iftar sonrası Yeni Dünya Vakfı Samsun Temsilciliğinin yapılandırılması hususu tüm boyutlarıyla masaya yatırıldı, gerekli görüş alışverişinde bulunuldu. Özel bir eğitim merkezinden yapılan sahurla Samsun Programı sonlandırıldı. Geceyi Samsun’da geçiren heyet, Ankara’ya karayolu ile geçerken birkaç ay önce atanan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ile yeni seçilen Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı makamlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

AK PARTİ İL BAŞKANI ERSAN AKSU BŞB MUSTAFA DEMİR İFTAR ROLL UP SAMSUN VALİSİ OSMAN KAYMAK

Bir Yanıt bırak