Yeni Dünya Vakfı Ar-Ge ve Projeler Komisyonu olarak vakfımıza sürdürülebilir ve nitelikli insan kaynağına sahip bir Proje Birimi kazandırmak istiyoruz. Üniversite Hazırlık, birinci, ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerinden oluşacak birim vakfımızda hayat bulacak projelerden sorumlu ve yetkili olacaktır. Proje Birmi’nde bulunacak arkadaşlarımızın kişisel, sosyal ve mesleki birikimlerine her iş kolu için uluslararası düzeyde kabul görmüş bir metodoloji (PMI) ile katkı sağlanacaktır. Öğrencilerimizin kariyer planlamasına önemli derecede katkı sunacak bu yapılanma içerisinde gerçekleştirilecek faaliyetler özetle aşağıdaki gibi sıralanabilir;

• Proje biriminde yer alacak her öğrenciye Temel, Orta ve İleri Seviye olmak üzere Proje Yönetimi Eğitimi verilecektir.
  • Öğrencilerimizin uygulama düzeyinde deneyim kazanması ve formal olarak aldıkları eğitimin karşılığını sahada görmeleri için Vakfımızda yürütülen proje ekiplerinde görev almaları sağlanacaktır.
  • Öğrencilerimizin aldıkları eğitimler ve elde ettikleri saha deneyimleri sonrası Hibe Teşvik Programlarına; alanında uzman danışmanlar eşliğinde kendi tasarladıkları projeleri sunmaları sağlanacaktır.
  • Proje Birimi’ne katılıma hak kazanan öğrencilerin ek burs almaları sağlanacaktır.

Tüm bu çalışmaların bir parçası olmak isteyen, kendini “DERTLİ” olarak tanımlayabilen, toplumsal problemleri tespit edebilen, bu problemlere kendi düzeyinde çözüm arayan, disiplinli ve özverili çalışmayı kabul eden, analitik düşünce kabiliyetine sahip arkadaşlarımızın aşağıdaki linkten başvuru formunu doldurması gerekmektedir.

FORMU DOLDUR

Bir Yanıt bırak