“Öğrendiklerimizi paylaşmaktan sorumluyuz”

99

Yeni Dünya Vakfı Ankara Kadın Kolları’nın haftasonu etkinliğinde bursiyerler ve diğer katılımcılarla biraraya gelen tefsir hocası Dilek Kazan, Öğretmenler Günü’ne ithafen “Hepimiz gerekirse İslam’ın ilk öğretmeni Mu’sab Bin Umeyr gibi kapı kapı gireceğiz” dedi.
Yeni Dünya Vakfı Ankara Kadın Kolları Başkanlığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.23 Kasım günü vakfın Hamamönü’ndeki şubesinde gerçekleşen buluşmaya tefsir hocası Dilek
Kazan, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Şeyda Çanga, çok sayıda bursiyer ve vakıf gönüllüsü katıldı. Allah’ın sıfatlarından “Rahman ve Rahim”in anlatıldığı derste bursiyerlerin soru yağmuruna tuttuğu tefsir hocası Dilek Kazan, “Öğrendiklerimizi paylaşmadan ve uygulamaktan sorumluyuz” dedi. Kazan, “Gerekirse hepimiz İslam’ın ilk öğretmeni Mu’sab Bin Umeyr gibi kapı kapı gireceğiz” diye konuştu.
Programın ikinci bölümü ise, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Şeyda Çanga’nın uygulamalı bilinçaltı çalışmasıyla devam etti. Olumlu düşünmenin önce doğru nefes almayı öğrenmekle olduğunu kaydeden Çanga, katılan tüm üyelere 5 dakika boyunca doğru nefes alıp vermeyi gösterdi. Karşılıklı soru-cevap şeklinde süren ders, kişisel gelişimde arınma ile son buldu.
Programın sonunda Kadın Kolları Başkanı Birsen Gözlü, Şeyda Çanga’ya vakıf adına sunduğu hediyeyi takdim etti.