Temsilcilikler >

Ödemiş Temsilciliğimiz'den Okullara Yardım

Yeni Dünya Vakfı Ödemiş Temsilciliği Öğrencileri Sevindirdi. Geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Yeni Dünya Vakfı Ödemiş Temsilciliği, ilköğretim okulu öğrencilerini vermiş oldukları hediyelerle sevindirdi.

Yeni Dünya Vakfı Ödemiş Temsilciliği Başkanı Muhammet Şen ve beraberindeki Hazım Bostan, Mustafa Çoban, Mehtap Girgin, Özlem Katırcı ve Levent Ergin’den oluşan heyet ilk ziyaretlerini,Hatipoğlu Hasan Erdem İlköğretim Okulundan başlattı.
Hatipoğlu Hasan Erdem İlköğretim Okulunda ihtiyaç sahibi 30 öğrenciye ayakkabı hediye edildi. Ödemiş Temsilcilik Başkanı Muhammet Şen, öğrencilere hediyelerini takdim ettikten sonra, kendisini makamında ağırlayan okul Müdürü Mehmet Cuma ile vakıf hakkında sohbet ederek, bilgi paylaşımında bulundu.
Aynı gün bir başka ilçe okulu olan Cumhuriyet İlköğretim Okuluda ziyaret edildi. Yeni Dünya Vakfı Ödemiş Temsilciliği,Cumhuriyet İlköğretimokulundan 30 öğrenciye daha Yeni Dünya Vakfı adına, ayakkabı hediye etti. Verilen hediyelerin ardından mutlu olan öğrenciler, Vakıf Başkanı Muhammet Şen’e ve vakıf yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.
Okul Müdürü Ali Gül ile sohbet eden Ödemiş Temsilcilik Başkanı Muhammet Şen: “Vakfımız, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkânı sağlamak,öğrencilerin eğitimi ve üniversite tercihleri gibi her türlü konuda yardımcı olmaya çalışmaktadır. 1996 yılında kurulmuş olan Yeni Dünya Vakfı’nın,Genel Merkezi İstanbul’daydı ve Genel Başkanı Mahmut Göksu’dur. Bu sene vakfımız 1453 öğrenciye Türkiye genelinde burs vermektedir.” diyerek vakıf hakkında bilgilendirme yaptı ve vakıfların geçmişimizde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu ve bir araya gelerek çalışmanın önemini vurguladı.
Yapılan ziyaretten ve öğrencilere verilen hediyelerden dolayı memnuniyetini dile getiren Cumhuriyet İlköğretim Okulu  Müdürü Ali Gül, Yeni Dünya Vakfı Ödemiş Temsilciliği Başkanı Muhammet Şen’e ve yönetimine teşekkürlerini sundu.