Yeni Dünya Vakfı Küçükçekmece Erkek Öğrenci Yurdu’nda, yaz tatili dolayısıyla 6-13 yaş gurubu arası çocuklara yönelik 8 günlük yaz okulu düzenlendi.

02-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen yaz okulunda; kitap okuma saati, zeka geliştirme oyunları, yüzme seansları, hikaye anlatımı, film izleme, spor müsabakaları, geziler ve pikniklerden oluşan bir program uygulandı.

İki belletmen eğitimci gözetiminde uygulanan yaz okulu programlarında ayrıca temel din dersi ve sohbetleri de yer alırken, çocukların hitabet kabiliyetlerinin geliştirilmesine yönelik hikaye anlatımı da yapıldı.

Küçükçekmece yurdundaki eğitim ve ders programlarının yanı sıra İstanbul genelinde geziler düzenlendi. Yurt Müdürü Emrah Sevinç, öğretmenler ve öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleşen gezi ve pikniklerin ardından son gün Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez binasında kahvaltı düzenlendi.

Kurumsal İletişim Sorumlumuz Abdullah Yılmaz’dan vakfımızın tarihini ve faaliyetlerini dinleyen çocuklar, merak ettikleri konuları da sorma fırsatı buldular. Vakfımızın çalışmalarından ve tarihi genel merkez binamızdan oldukça etkilenen çocuklar ve veliler, Yeni Dünya Vakfı ve çalışanları ile tanışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

file-1

file1-1