Yeni Dünya Vakfı >

Mimar Adayları vakfımızı ziyaret ettiler

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Restarotör Yüksek Mimar Aysel Başer öncülüğünde vakıf genel merkezimizi ziyaret ettiler
Tarihi binaların ihyasında örnek bir çalışma olan vakıf genel merkezi olarak kullandığımız Hadım Hasan paşa medresesini gezerek kapılarımızı açtığımız için Teşekkür ettiler
Aysel BAŞER;
“1990 ‘lı  Yıllarda üstünde rolevesini alırken düşme tehlikesi geçiren biri olarak bu mekanın işinin ehli insanlar eliyle ihya edilmiş olması ve amacına uygun olarak kullanılması beni son derece mutlu etti..
Öğrencilerimizle birlikte bu tarihi mekanı ziyaret etmemize müsaade eden  vakıf yöneticilerimize teşekkür ediyoruz..”