Afrin’de devam eden operasyonlara dikkat çekmek ve Yeni Dünya Vakfı’nın askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için başlatılan takı tasarım atölyemizden elde edilecek gelirler, Mehmetçiklerimize bağışlanacak.

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Kadın Kolları tarafından hayata geçirilen takı tasarım atölyesi hakkında bilgi veren Kadın Kolları Başkanı Meltem Çatkın, ’Herkesin yöneldiği bir yön vardır . Haydi , hep hayırlara koşun, yarışın ! Nerede olsanız Allah hepinizi bir araya getirir. Şüphesiz , Allah’ın gücü her şeye hakkıyla yeter.’’ (Bakara 148) Ayetini düstur edindik. Bu yarışta yerimizi aldık. Afrin’deki Mehmetçiklerimize bağış için takı atölyesine başladık.
Takı tasarım öğretmeni Ahsen Özcan ile 10 Mart Cumartesi günü atölyemizde ilk çalışmamız başladı. Bu atölyede hem öğrencilerimiz el becerilerini geliştirmiş olacaklar hem de hayırlı bir işe imza atmış olacaklar. Öğrencilerimizin yaptığı bu takılar vakfımızca satışa sunulacak ve elde edilen gelir Mehmetçiğe bağışlanacaktır” diye konuştu.

Untitled-2

Untitled-1