Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube tarafından düzenlenen ve iki gün süren masa tenisi turnuvası sona erdi. Ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu.

120 üniversitesi öğrencisinin başvurduğu turnuvada farklı kategorilerde 50 erkek öğrenci, 18 kız öğrenci mücadele etti. Çankaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı spor salonunda gerçekleşen ve 15 resmi hakemin görev yaptığı turnuva iki gün sürdü. Kıran kırana müsabakalara sahne olan turnuvayı Çankaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emin Kırbayır, YDV Ankara Şube Başkanı Ali Toköz ve yönetim kurulu üyeleri de takip ettiler.

Erkeklerde tüm ödülleri Orta Doğu Teknik Üniversitesi öğrencileri kazanırken; Doğaç Sayar birinci oldu. İkinciliği Alperen Kuzu, üçüncülüğü Hasan Ödemiş ve dördüncülüğü ise Ahmet Bedirhan Işık kazandı.
Kız öğrencilerde Ankara Üniversitesi öğrencilerinden Sümeyye Kılıç birinci, Nadejda Tsoy ise ikinci olurken, üçüncü ODTÜ’den Feyza Yavuz, dördüncü ise Hacettepe Üniversitesinden Rabia Ay oldu.

Kazananlara Çankaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emin Kırbayır ve YDV Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, kupa ve madalyanın yanı sıra eşofman ve yağmurluk hediye ettiler.

Yeni Dünya Vakfı çalışmalarının temelinde gençlerin ve gençliğe hizmetin olduğunu ifade eden Toköz; “Sadece burs ve yurt imkanları ile sınırlı kalmayıp, gençlerimizin zihinsel ve fiziksel gelişimine katkıda bulunacak spor müsabakaları, kültürel ve sosyal aktiviteler de düzenliyoruz. Yurtdışından ülkemize eğitim almaya gelen çok sayıda uluslararası öğrencimizde var ve bunları da aktif olarak her faaliyetin içerisinde görmekten mutluluk duyuyoruz. Gençlik kollarımız sık sık kendi aralarında veya yurtlarımızda kalan öğrencilerimizle ilgiyle takip ettiğimiz maçlar yapıyorlar. Düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasında da oldukça keyifli müsabakalar izledik. Katılan tüm genç kardeşlerimize ve bize salon tahsisi ve diğer desteklerinden ötürü YDV Ankara Şube yönetim kurulu üyemiz olan Çankaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emin Kırbayır’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
file

file4