KURBANLARINIZA

GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER!

Yeni Dünya Vakfı, 23 yılın verdiği tecrübeyle bu bayramda da bağışlanan kurbanları yurtiçinde ve yurtdışında binlerce ihtiyaç sahibine ulaştırdı.

Her yıl İlim Yayma Cemiyeti ile birlikte yurt içinde kurban faaliyeti gerçekleştiren vakfımız bu sene de bu hizmetini sürdürmüştür. Kesilen kurbanlar soğuk hava depolarında tutularak eğitim öğretim süresinde yurtlarımızda değerlendirilmektedir.

Ayrıca Türkiye’deki vakıf ve derneklerin dünyanın değişik ülkelerinde, özellikle gönül coğrafyamızdaki mazlum ve mağdurlara dönük yardım kampanyalardan biri olan kurban faaliyetine de Yeni Dünya Vakfı desteğini bu sene de sürdürmüştür. Uganda da kesilen kurbanlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır.

Bu hayırlı faaliyete destek olan ve organizasyonunda görev alan herkese teşekkür ediyoruz. Yapılan bu güzel faaliyetin Cenab-ı Hak katında ahsen-i kabul ile karşılık bulmasını niyaz ediyoruz.

Yeni Dünya Vakfı

UGANDA KURBAN GÖRSELLERİ – 2019